Bestelling & Leveringen

Bestelling en Leveringen

Laatst bijgewerkt op 01-10-2023

Verzendtijd

Cubear V.O.F. streeft ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en af te leveren. Binnen Nederland en België hanteren we een geschatte verzendtijd van 1-3 werkdagen. Houd er rekening mee dat deze verzendtijd kan variëren, afhankelijk van de bestemming en eventuele onvoorziene omstandigheden.

Internationale Verzending

We bieden ook internationale verzending aan, zowel binnen Europa als wereldwijd. Houd er rekening mee dat internationale verzending langer kan duren dan nationale verzending en dat de verzendkosten hoger kunnen zijn. De exacte verzendkosten en levertijd worden weergegeven tijdens het afrekenproces, voordat je de bestelling definitief plaatst.

Gratis Verzending Vanaf €50

Voor bestellingen binnen Nederland en België met een bestelwaarde van €50 of meer, bieden wij gratis verzending aan.

Track en Trace Code

Alle bestellingen van Cubear V.O.F. worden geleverd met een track-en-trace code. Met deze code kun je de status van jouw bestelling volgen en de geschatte bezorgdatum controleren. De track-en-trace code wordt per e-mail verstrekt zodra jouw bestelling is verzonden.

Bezorggebied

Wij leveren zowel nationaal als internationaal. Wees ervan bewust dat de levertijden en verzendkosten kunnen variëren op basis van de bestemming.

Niet-Thuis Leveringen

Als je niet thuis bent op het moment van de bezorging, zal de bezorger mogelijk proberen het pakket bij de buren af te leveren of een kaart achterlaten met instructies voor het plannen van een nieuwe bezorgpoging.

Vragen Over Levering

Heb je vragen over de levering van jouw bestelling? Neem gerust contact met ons op via info@cubear.eu. We staan klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.