Retourbeleid

Retourbeleid van Cubear V.O.F.

Laatst bijgewerkt op 01-10-2023

Bij Cubear V.O.F. streven we naar jouw tevredenheid met onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, zijn hier onze richtlijnen voor het retourneren van producten:

Retourneren Binnen 14 Dagen

Je hebt het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst van de producten te retourneren. Binnen deze periode kun je zonder opgaaf van reden het product retourneren.

Retourkosten

Houd er rekening mee dat de retourkosten voor rekening van de klant zijn. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen van het product.

Advies: Gebruik een Track & Trace Code

Wij raden je aan om bij het retourneren van een product een track & trace code te gebruiken. Het gebruik van een track & trace code geeft je de mogelijkheid om de status van je retourzending te volgen. Houd er rekening mee dat als het retourpakket verloren raakt en er geen track & trace code beschikbaar is, dit het risico van de klant is.

Voorwaarden voor Retourneren

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het product in de originele staat verkeren en in de originele verpakking worden geretourneerd. Het product mag niet zijn gebruikt of beschadigd en moet compleet zijn met eventuele accessoires of bijgeleverde materialen.

Hoe te Retourneren

Om een retourzending te initiëren, neem contact met ons op via info@cubear.eu, vermeld je de reden van retour en je bestelnummer. Wij zullen je voorzien van verdere instructies over het retourneren van het product.

Terugbetaling

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen we overgaan tot de verwerking van de terugbetaling. De terugbetaling zal het aankoopbedrag van het product minus eventuele verzendkosten omvatten. We zullen proberen de terugbetaling binnen redelijke termijn te verwerken.

Uitzonderingen

Houd er rekening mee dat sommige producten mogelijk niet in aanmerking komen voor retournering vanwege hygiëne- of veiligheidsredenen. Dit zal duidelijk worden vermeld op de productpagina.

Contactgegevens

Voor eventuele vragen over ons retourbeleid of om een retourzending te regelen, kun je contact met ons opnemen via info@cubear.eu.