Privacybeleid

Privacybeleid van Cubear V.O.F.

Dit privacybeleid beschrijft hoe Cubear V.O.F. haar persoonlijke gegevens verzamelt, gebruikt en deelt wanneer je onze website bezoekt of een aankoop doet.

Persoonlijke Gegevens die Wij Verzamelen

  • Bij het bezoeken van onze website verzamelen we automatisch bepaalde informatie over jouw apparaat, waaronder informatie over je webbrowser, IP-adres, tijdzone en enkele van de cookies die op jouw apparaat zijn geïnstalleerd.

  • Wanneer je een aankoop doet via onze website, verzamelen we bepaalde informatie van jou, inclusief je naam, factuuradres, verzendadres, betalingsinformatie (zoals creditcardgegevens of betalingsgegevens van derden), e-mailadres en telefoonnummer.

Hoe Wij Jouw Persoonlijke Gegevens Gebruiken

We gebruiken de persoonlijke gegevens die we verzamelen om bestellingen te verwerken en te versturen, betalingen te verwerken en je te informeren over de status van je bestelling.

Daarnaast gebruiken we jouw persoonlijke gegevens om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals het bijhouden van onze boekhouding en het melden van belastingen.

Delen van Jouw Persoonlijke Gegevens

We delen jouw persoonlijke gegevens met derden om ons te helpen bij het gebruik van jouw persoonlijke gegevens, zoals hierboven beschreven. We delen bijvoorbeeld jouw gegevens met betalingsverwerkers om betalingen te verwerken en met vervoerders om bestellingen te bezorgen.

Jouw Rechten

Je hebt het recht om toegang te vragen tot de persoonlijke gegevens die we van je bewaren, om rectificatie van je gegevens te verzoeken, om verwijdering van je gegevens aan te vragen en om bezwaar te maken tegen het verwerken van jouw gegevens. Neem contact met ons op via info@cubear.eu om deze rechten uit te oefenen.

Beveiliging van Jouw Gegevens

We nemen redelijke maatregelen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, misbruik en ongeoorloofde toegang.

Wijzigingen in Ons Privacybeleid

Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 01-10-2023.