Volg Jouw Bestelling

Track & Trace Jouw Bestelling

Bij Cubear hechten we veel waarde aan de transparantie van onze leveringen. Hieronder vind je de officiële track & trace links voor jouw bestelling, afhankelijk van de bezorgdienst die we hebben gebruikt.

DHL Track & Trace

  • Voor bestellingen die zijn verzonden via DHL, kun je de status van je zending volgen door op de onderstaande link te klikken: Track & Trace bij DHL

PostNL Track & Trace

  • Voor bestellingen die zijn verzonden via PostNL, kun je de status van je zending volgen door op de onderstaande link te klikken: Track & Trace bij PostNL

Hoe te Gebruiken

Om de status van jouw bestelling te volgen, heb je meestal het volgnummer (trackingnummer) nodig dat je per e-mail hebt ontvangen toen je bestelling werd verzonden (wellicht in de spambox). Voer dit nummer in op de betreffende track & trace-pagina om de actuele status en geschatte bezorgdatum te bekijken.

Vragen of Hulp Nodig?

Heb je vragen over de status van jouw bestelling of heb je hulp nodig bij het gebruik van de track & trace-service? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@cubear.eu. We staan altijd voor je klaar om te helpen.